top

Selskabsmenu

FORRETTER
  • 1.
    UovaRipiene di gamberi/Carpaccio con mozzarella/Salmone in salsa tonata
    Fyldteæg med kæmperejer/carpaccio med mozzarella/ laks med tunsauce
  • 2.
    GamberiMarinati/Capesantetomato / Involtini di prosciutto
    Kæmperejer med avocado/kammuslinger med tunsauce/parmaskinke med mozzarella
  • 3.
    Zucchineripiene/TonnoMarinato/ Involtini di salmone
    Squash rullet med kæmperejecreme/marinerettun/ røgetlaks med mascarpone
MELLEMRETTER
  • 5.
    Fetuccineaifunghi porcini
    Bred pasta med Karl Johan-svampe
  • 6.
    Risotto gamberi e sogliola
    Risotto med rejerogsøtungefilet
  • 7.
    Tagliatelleagliooglio e gamberoni
    Tagliatelle med hvidløgogkæmperejer
HOVEDRETTER
  • 10.
    Filetto di vitello al tartufo
    Tagliatelle med hvidløgogkæmperejer
  • 11.
    Filetto al pepeverde
    Oksemørbrad med grønpebersauce
  • 12.
    Filetto di vitello al vino rosso
    Kalvemørbrad med rødvinsauce
DESSERTER
  • 15.
    Crema di caramello con gelato allavaniglia
    Caramelcreme med vaniljeis
  • 16.
    Tiramisu
    Tiramisu
  • 17.
    Dessert della casa
    Husetsblandede dessert
5-TIMERS ARRANGEMENT ALL INCLUSIVE
  • Velkomstdrink
    kr. 629,- per person
    4-retters menu Vin, ølogsodavand Kaffe, cognac, likør, grappa &chokolade
  • Ønskesfri bar eftermiddagen
    kr. 99,- per time/per person
    Børn under 12 betalerhalvpris, mensbørn under 5 årer gratis
  • Ristorante BIG DUE erogsåstedet
    kr. 199,- per person
    for mindresammenkomstersomreceptioner, barnedåboggravøl. Her laver vigerne en buffet beståendeafenrække antipasti, forskelligepastarettersamt pizza.

Diner
Transportable

FORRETTER
  • 20.
    Salmone Tonnato
    Laks med tunsauce
  • 21.
    Mozzarella caprese
    Tomat med mozzarella
  • 22.
    Carpaccio
    Oksemørbrad carpaccio
  • 23.
    Insalta di mare
    Salat med alt godtfrahavet
  • 24.
    Uova Ripiene
    Fyldteæg med kæmperejer
  • 25.
    VitelloTonnato
    Kalvefilet med tunsauce
  • 26.
    Involtini di prosciutto
    Parmaskinkerullet med mozzrella
PASTA RETTER
  • 30.
    Penne allamatriciana
    Penne med bacon ogtomatsauce
  • 31.
    Cannelloni allavegetariana
    Pastabladerullet m/spinatogfriskost
  • 32.
    Tagliatelle al salmone
    Tagliatellepasta med laksogrejer
HOVEDRETTER
  • 40.
    Filetto di vitello al porcini
    Kalvemørbrad med Karl Johan-svampe
  • 41.
    Filetto di tartufo
    Oksemørbrad med trøffelsauce
  • 42.
    Gamberoni al vino bianco
    Kæmperejer med hvidvinssauce
DESSERT
  • 50.
    Tiramisu
    Tiramisu
Extra
  • 4 forskelligeantipasta
    kr.139,-
    Pr. Person*
  • 3 forskelligepastaretter
    kr. 139,-
    Pr. Person*
  • Kun hovedret
    kr. 225,-
    Pr. Person*
  • 4 forskelligeantipasta + hovedret
    kr. 289,-
    Pr. Person*
  • 4 forskelligeantipasta + hovedret + dessert
    kr. 329,-
    Pr. Person*