top

Vine

Husets Vin/Vino della Casa
 • Hvid: Trebbiano Avegiano, Bove
  199,-
  Med en strågul farve med grønne reflekser. Frisk og sprød vin fra regionen Abruzzo. Appetitlig smag af grønne æbler og citron.
 • Rød: Montepulciano Avegiano, Bove
  199,-
  Dyb rubinrød farve. Med en behagelig vinøs duft af rød frugt og kirsebær. Dejlig saftig med pæn fylde og en god bærkarakter.
Left Parallax Background Element
Right Parallax Background Element
Hvidvin/Vino Bianco
 • I Frati Lugana DOC Cà dei Frati
  349,-
  En let, frisk, primærfrugtig hvidvin med delikate noter af sarte, hvide blomster, æbler, abrikos og mandler. Sommerlig, tiltalende, men også karakterfuld og med nerve i afslutningen.
 • Serra del Conte Verdicchio dei Castelli di Jesi DOC Garofoli
  349,-
  Lys, strågul farve, med grønne reflekser. Vinen præsenterer en mild. primærfrugtig næse med noter af æbler, fersken, havtorn og mandler. Det er en let til middelfyldig tør hvidvin med en behagelig, sommerlig karakter, der nydes for sin umiddelbare friskhed og ungdom.
 • Trebbiano d’Abruzzo Avegiano DOC Bove
  229,-
  Lys gul farve med grønne reflekser. Nase med fin frugtighed og blomster og i munden prasenteres en delikat smagsfylde og friskhed En tiltalende og let, tør hvidvin.
 • Soave Classico Superiore DOC Pieropan
  299,-
  Saftig, frugtrig og sommerlig i stilen. Ren og rank vin med fin krop og fylde
 • Chardonnay Veronese “C” IGT Alpha Zeta
  249,-
  Strågul. Vinen træder frem med varietaltro aromaer og er en let, frisk og ligefrem Chardonnay i en tilgængelig stil, med elegant smagsfylde, fin nerve i frugten og god længde.
 • Pinot Grigio dell’Alto Adige DOC Hofstätter
  339,-
  Lys strågul farve. Næse med delikate noter af blomster, citrus og pære Fremstår let, attraktiv og sommerlig, med ren uforvansket primærfrugt og en spændstig, laskende og mundrensende smag.
Mousserende Vine/Bollicine
 • Prosecco DOC Treviso Brut, Marsuret
  349,-
  Lys strågul farve med en tæt skum/mousse. Indbydende nase med friske frugtnoter. Let sødme i første indtryk. Afslutter tørt med ren og fin eftersmag. Dejligt umiddelbar og lige til at går til.
 • Franciacorta Brut Nature DOCG Ronco Calino Millesimato
  770,-
  Strågul. Præsenterer rene, præcise og subtilt sammensatte aromaer, der genkalder hvide blomster og sarte frugtige noter. Fin, kontinuerlig mousse og en balanceret, tør mineralsk smag med friskhed og god længde...
Right Parallax Background Element
Rosévin/ Vino Rosato
 • Rosa dei Frati Riviera del Garda Classico DOC Cà dei Frati
  349,-
  Mark laksefarve. Attraktiv naese med røde bær og vegetale noter, smagfuld og med karakter, og fin friskhed i afslutningen. En harmonisk, frisk og udtryksfuld rosato, der også er madglad
 • Cerasuolo d’Abruzzo Avegiano DOC Bove
  229,-
  Lys cerasuolo eller kirsebærfarve. Vinen præsenterer en delikat næse med en satt men distinkt variation af røde barr. Det er en frisk og liflig rosé, der emmer af forårs- og sommer-stemning.
rodvin-vino-rosso
 • Primitivo del Salento Terragnolo IGP Casa Vinicola
  319,-
  Fyldig, blød og saftig vin med masser af kraft og krydderi. Flot balance mellem krop og tannin samt en fin syre. Flot lang eftersmag.
 • Piancarda Rosso Cònero DOC Garofoli
  289,-
  Dyb rubinrod farve. Typetro naæse med dyb Montepulcianokarakter, præget af sorte maraschine, blå blommer og speziatura. Den er smagsfyldig, velstruktureret og balanceret. En karakterfuld og velfremstillet tør rødvin, der udtrykker sit dyrkningshabitat.
 • Montepulciano d’Abruzzo Avegiano DOC Bove
  229,-
  Rubinred farve. Typetro, krydret bærfrugtig næse med fin sammensathed af kirsebær, blommer, svesker og lakrids. I munden opleves en behagelig smagsfylde, med en moderat, tiltalende struktur og fin friskhed i afslutningen. Det samlede indtryk er harmonisk og det er en tør rødvin med den forventede Montepulciano-karakter.
 • Chianti Classico DOCG Bibbiano
  359,-
  Intenst rubinred. Ren, frisk typerigtig næse, der genkalder kirsebær, blå blommer, tobak og lakrids. I munden medium smagsfylde med nspændstig, nuanceret frugt og god smagslængde.
 • Brunello di Montalcino Vigna delle Raunate DOCG Mocali
  779,-
  Rubinred farve. Typetro, intens duft med mindelser om modne bær og stenfrugter, konfiterede hindbær og bladtobak. Smagen har dybde, "flydende fløjl" og sætter sig igennem med fascinationskraft og flot længde.
 • Caldora Montepulciano d’Abruzzo Ymme
  389,-
  Flot sampil mellem frugtige udtryk fra svesker og brombær og noter af røg, tobak og vanilje. Middel syre/tannin niveau. En fyldig vin med frugtig smag en imponerende finish
 • Barbaresco Angelo DOCG Albino Rocca
  1299,-
  Granat. Rosenfloral og med stor intensitet i næsen. Fuldendt harmoni i munden, hvor fasthed forenes med generøsitet. En fornem og traditionel Barbaresco med klassiske dyder.
 • Barbaresco Ronchi DOCG Albino Rocca
  699,-
  Rubinrød farve, henimod granat. Aromatisk profil med intensitet og roser, røde bær og stenfrugter. Meget dyb og med en betydelig, men præcist afstemt tanninstruktur og skøn spændstighed i frugten
 • Brunello di Montalcino Riserva DOCG Ciacci Piccolomini d’Aragona
  879,-
  Farve mellem rubin og granat. Nase af stor kompleksitet og fascinationskraft. Dyb, rig smag og forunderlig længde.
 • Amarone della Valpolicella Vigna Garzon DOCG Pieropan
  899,-
  Rubinrød farve, henimod granat. Vinen præsenterer typetro aromaer af tørret og frisk frugt med både intensitet og detaljerigdom. I munden findes den forventede dybe smagsfylde og der er en skøn saftighed i afslutningen.
 • Barolo DOCG Fratelli Revello
  649,-
  Rubinrød, henimod granat. Næse med typisk Nebbiolofloralitet og nuanceret rød bærfrugt, blommer og lakrids. Flot afstemt med smidige tanniner og med nerve og karakter i afslutningen.
 • Chianti Classico Gran Selezione Montornello DOCG Bibbiano
  439,-
  Intenst rubinrød. Næsen genkalder kirsebær, blå blommer, tobak, læder og underskov. I munden stor smagsfylde, flot struktur og smukt udfoldet frugt med både dybde og længde.
 • Amarone della Valpolicella Cavolo DOCG Brigaldara
  649,-
  Ruhinrød farve, henimod granat. Vinen præsenterer typetro aromaer af tørret og frisk frugt med både intensitet og detaljerigdom. I munden findes den forventede dybe smagsfylde og der er en skøn saftighed i afslutningen.
 • Ronchedone Vino Rosso Cà dei Frati
  429
  Mørk rubinred farve. Tæt, mørk, velstruktureret tør rødvin med koncentration og dyb, lang smag. Bærsødmen modereres af den friske syre, der kendetegner vinene fra området.
 • Luccarelli II Bacca Primitivo di Manduria
  589,-
  En vin med stor krop og silkebløde tanniner. Antydininger af kakao, kaffe og vanilje. I smagen er den meget kraftfuld med tydelige indtryk af modne blommer og krisebær og en anelse røget tobak bagi. Blødhed, power og kompleksitet er nøgleordene. Alt imponerer ved denne vin- selv flasken, som man tror stadig er fuld, når man har tomt den.
 • Rosso di Montalcino DOCG Ciacci Piccolomini d’Aragona
  419,-
  Rubinrod. Næse med friske, delikate florale og frugtige noter, der er typiske for ung Sangiovese fra Montalcino. I munden smidig, spændstig og kompleks og med en fortrinlig smagslængde for sin type. Og så er det en særdeles elegant vin, med præg af områdets varme, der let konkurrerer med mange andre producenters basis-Brunello.
 • Ripasso della Valpolicella Superiore DOC Brigaldara
  399,-
  Rubinrød farve, hen imod granat. Træder frem med noter af frisk og tørret frugt, og med mindelser også om spiritus-syltet frugt. Velstruktureret, fyldig og med en dyb, vedvarende smag.
Left Parallax Background Element
Right Parallax Background Element
Dessertvin
 • Morsi di Luce, Zibibbo, Florio
  259,-
  Fuldfed, blød og fløjlsagtig med klassiske søde nuancer der bliver hængende i mundhulen længe. Perfekt balance mellem sukker og syre.
Left Parallax Background Element
BIG DUE