![](https://bigdue.dk/wp-content/uploads/2023/05/2-1-1100x400-1-1100x400.jpg)
Bryllup
& Fester
Frokost
Kl. 12.00-16.00
Til frokost, serverer vi 3 retters menu, samt en velkomstdrink/champagne
Blandet forretter: marineret tun, kæmperejer med avocado og bresaula fyldt med mascarponecreme.
Hovedret: Oksemørbrad med trøffelsauce og rødvinssauce
Dessert: Tiramisu med flamberede jordbær.
Kaffe/the og italiensk cantuchini
379,- pr. Person
Middag
Kl. 18.00-23.30
Til aften, serverer vi 3 retters menu, samt en velkomstdrink
Blandet forretter: laks med tunsauce, carpaccio med mozzarella og auberginer med parmaskinke
To forskellige pasta og et stykke af dagens fisk
Hovedret: Kalvemørbrad med rødvinsauce
Blandet dessert: tiramisu creme di karamel og is med appelsinsauce
Hvid og rødvin, øl og sodavand
Kaffebord med chokolade og italiensk cantuchini
Hertil serveres der likør og cognac
699,- pr. Person
![](https://bigdue.dk/wp-content/uploads/2023/05/4-1-1.jpg)
![](https://bigdue.dk/wp-content/uploads/2023/05/5.jpg)
![Right Parallax Background Element](https://bigdue.dk/wp-content/uploads/2023/05/kitchen-right-img.jpg)