Selskabsmenu
FORRETTER
-
UovaRipiene di gamberi/Carpaccio con mozzarella/Salmone in salsa tonataFyldteæg med kæmperejer/carpaccio med mozzarella/ laks med tunsauce
-
GamberiMarinati/Capesantetomato / Involtini di prosciuttoKæmperejer med avocado/kammuslinger med tunsauce/parmaskinke med mozzarella
-
Zucchineripiene/TonnoMarinato/ Involtini di salmoneSquash rullet med kæmperejecreme/marinerettun/ røgetlaks med mascarpone
MELLEMRETTER
-
Fetuccineaifunghi porciniBred pasta med Karl Johan-svampe
-
Risotto gamberi e sogliolaRisotto med rejerogsøtungefilet
-
Tagliatelleagliooglio e gamberoniTagliatelle med hvidløgogkæmperejer
HOVEDRETTER
-
Filetto di vitello al tartufoTagliatelle med hvidløgogkæmperejer
-
Filetto al pepeverdeOksemørbrad med grønpebersauce
-
Filetto di vitello al vino rossoKalvemørbrad med rødvinsauce
DESSERTER
-
Crema di caramello con gelato allavanigliaCaramelcreme med vaniljeis
-
TiramisuTiramisu
-
Dessert della casaHusetsblandede dessert
5-TIMERS ARRANGEMENT ALL INCLUSIVE
-
Velkomstdrinkkr. 629,- per person4-retters menu Vin, ølogsodavand Kaffe, cognac, likør, grappa &chokolade
-
Ønskesfri bar eftermiddagenkr. 99,- per time/per personBørn under 12 betalerhalvpris, mensbørn under 5 årer gratis
-
Ristorante BIG DUE erogsåstedetkr. 199,- per personfor mindresammenkomstersomreceptioner, barnedåboggravøl. Her laver vigerne en buffet beståendeafenrække antipasti, forskelligepastarettersamt pizza.
Diner
Transportable
forretter-diner-transportable
-
Salmone TonnatoLaks med tunsauce
-
Mozzarella capreseTomat med mozzarella
-
CarpaccioOksemørbrad carpaccio
-
Insalta di mareSalat med alt godtfrahavet
-
Uova RipieneFyldteæg med kæmperejer
-
VitelloTonnatoKalvefilet med tunsauce
-
Involtini di prosciuttoParmaskinkerullet med mozzrella
pasta-retter
-
Penne allamatricianaPenne med bacon ogtomatsauce
-
Cannelloni allavegetarianaPastabladerullet m/spinatogfriskost
-
Tagliatelle al salmoneTagliatellepasta med laksogrejer
hovedretter-diner-transportable
-
Filetto di vitello al porciniKalvemørbrad med Karl Johan-svampe
-
Filetto di tartufoOksemørbrad med trøffelsauce
-
Gamberoni al vino biancoKæmperejer med hvidvinssauce
dessert
-
Tiramisu250 iTiramisu
extra
-
4 forskelligeantipastakr.139,-
-
3 forskelligepastaretterkr. 139,-
-
Kun hovedretkr. 225,-
-
4 forskelligeantipasta + hovedretkr. 289,-
-
4 forskelligeantipasta + hovedret + dessertkr. 329,-